Keizoku wa chikara nari

KoKoDo JuJutsu Hei Jo Shin Dojo

Lichaam van Coppens


Bekijk meer video's van Het Lichaam van Coppens op vtm.be


www.hbvl.be

www.bloggen.be

Internationaal KoKoDo Jujutsu-stageweekend - Beringen

Op 13 en 14 mei 2017 organiseerde Jujutsu club Hei Jo Shin Dojo een internationale KoKoDo Jujutsu-stage in de sporthal ’t Beverke in Beverlo. De club is reeds geruime tijd intensief betrokken met internationale trainingen. Zij ontvingen ongeveer 100 beoefenaars per dag op de tatami of oefenmat, afkomstig uit Nederland, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Polen, Tsjechië, Luxemburg, Oekraïne, Rusland, Spanje, Italië, Turkije en vanzelfsprekend België. 
De lessen op de stage worden gegeven door diverse gerenommeerde lesgevers met internationale bekendheid, waaronder vooreerst Hanshi Belmans Ivo of het hoofd Van KoKoDo Kyu Shin Kai. Hanshi Ivo Belmans 8ste Dan, is de stichter en hoofdleraar van KoKoDo Kyu Shin Kai. Hij verdiepte zich in het traditionele KoKoDo Jujutsu en ontving van Soke Irie, de hoogste onderscheiding in KoKoDo Jujutsu. Verdere lesgevers zijn Shihans of grootmeesters uit verscheidene landen en continenten. 
Het is een uniek gebeuren dat een Jujutsu-evenement van deze omvang in Beringen georganiseerd wordt, waarbij we graag vermelden dat Traditionele Jujutsu steeds meer aan belangstelling wint.
De traditie van KoKoDo JuJutsu KoKoDo JuJutsu is een traditionele Japanse zelfverdedigingskunst die gespecialiseerd is in AikiJutsu en dit combineert met het blokkeren van de gewrichten om zo de kracht van onze tegenstander te neutraliseren en hem in bedwang te houden. Shodai Soke Irie Yasuhiro heeft KoKoDo JuJutsu opgericht. Dit wordt in Europa geleid door De KoKoDo Kyu Shin Kai organisatie werd opgericht door 3 Shihans, Hanshi Belmans Ivo, Kyoshi Erik Melotte en Kaiden Shihan Beynaerts. Deze organisatie heeft als doel de KoKoDo Ju Jutsu stijl van Soke Yasuhiro Irie te onderrichten en verder te verspreiden. Om deze doelstelling te verwezenlijken wordt de weg van Soke Irie nauwgezet gevolgd, waarbij tevens op regelmatige wijze onderricht gevolgd wordt in de KoKoDo Honbu Dojo in Japan. De drie basiswaarden van de KoKoDo Kyu Shin Kai zijn : Vriendschap - Harmonie - Respect. (Tekst: Kaiden Shihan en Currinckx Danny - foto's Eddy Cehic)
Bekijk nog meer foto's via deze link. 
 

 What we offer

 

Elke Dinsdag en Donderdag 18h30 tot 19h30

Verzekering, lidgeld en lesgeld 125€ / Jaar .

Elke Dinsdag en Donderdag Telkens van 19h30 tot 21h00 Verzekering, lidgeld en lesgeld 150€ / Jaar
Lessenreeks van 5 lessen met beperkte groep. Inschrijving verplicht. 35€ / lessenreeks. Certificaat na deelname voorzien. .

Informatie

1

Starten kan van 5j tot 99j. Men kan het hele seizoen instappen. Dit van september tot juni.

informatie: info@heijoshin.be

Shihan Danny Currinckx

+32477515736

2
Stages zijn nationaal en internationaal. Kijk op onze pagina voor de juiste info.
3

Steun pilaren

Kokodo Kyu shin Kai