Keizoku wa chikara nari

What we offer

 

Elke Donderdag 18h30 tot 19h30

Verzekering, lidgeld en lesgeld 100€ / Jaar .

Elke Dinsdag en Donderdag Telkens van 19h30 tot 21h00 Verzekering, lidgeld en lesgeld 150€ / Jaar
M
Lessenreeks van 5 lessen met beperkte groep. Inschrijving verplicht. 35€ / lessenreeks. Certificaat na deelname voorzien. .

Informatie

1

Starten kan van 5j tot 99j. Men kan het hele seizoen instappen. Dit van september tot juni.

informatie: info@heijoshin.be

Kaiden Shihan Danny Currinckx

+32477515736

2
Stages zijn nationaal en internationaal. Kijk op onze pagina voor de juiste info.
3

Steun pilaren

Kokodo Kyu shin Kai

 

KoKoDo JuJutsu Hei Jo Shin Dojo

Terwijl de meeste moderne zelfverdediging systemen enorm zijn verwesterd en op concurrentie en prestige zijn gebaseerd, eert KoKoDo JuJutsu de traditie en de beginselen van de Samurai van Japan. Eeuwen van verfijning hebben geleid tot deze elegantie en efficiëntie van technieken. Japanse cultuur, taal en etiquette worden sterk gepromoot in onze dojo..

KoKoDo Nipon Budo Ju Jutsu

Kokodo Hombu Dojo


Shodai Soke Irie Yasuhiro -
安博 Irie Yasuhiro starte in de Hakkoryu Ju-Jutsu hombu dojo in 1969 en werd rechtstreeks opgeleid door  Shodai Soke Okuyama Ryuho. Soke  Irie was de hoofd-instructeur voor meer dan 20 jaar waar hij dan ook zijn hart en ziel schonk in het verspreiden van deze kunst. Veel westerlingen en Noord-Amerikanen reisde naar de Hakkoryu Hombu om er de kunst te studeren, Irie Yasuhiro was hier de hoofd leraar. Nadat hij de kunst in het hart gesloten had en ook  in die van de vele shihan’s wereldwijd verliet  Soke Irie Hakkoryu om persoonlijke redenen en besloot om zelf een eigen vorm van Jutsu te ontwikkelen "KoKoDo" of het Keizerlijke licht van de zachte kunst.  Soke vestigde de Kokodo So Hombu Dojo in 1995 om het onderwijs van de Jutsu als een traditionele Japanse Budo systeem te verspreiden. De kunst is in korte tijd uitgegroeid tot meer dan 30 dojo's over de hele wereld in meer dan 12 landen. KoKoDo is een uniek systeem waar  waza en inhoud op een eerlijke manier worden gegeven waardoor het gemakkelijk te begrijpen is, zelfs voor beginners. Overeenstemming met een diep gevoel van traditie heeft de waza zijn eigentijds karakter. Alle waza belichamen Soke Irie’s  persoonlijke techniek. De waza is logisch zodat de studenten door middel van studie de bewegingen van Soke Irie kan trachten te reproduceren. 
Hombu Dojo Japan
http://www.kokodo.org

Kokodo Kyu Shin Kai


School of Understanding the Heart of KoKoDo Ju Jutsu KoKoDo.

Jujutsu is een vergevorderde vorm van zelfverdediging en is daarom niet gekoppeld aan competities. Als verdedigingssport baseert men zich hier vooral op behendigheid, snelheid, balans, hefboomeffecten, draai- en torsi handelingen. Tevens viseert men zich op de vitale plekken van het menselijk lichaam. De KoKoDo Kyu Shin Kai organisatie werd opgericht door 3 shihans die als streefdoel hadden traditionele JuJutsu te koppelen aan waarden zoals Vriendschap, Respect en Harmony. Op 30 maart 2005 werd de organisatie KoKoDo Kyu Shin Kai geboren. Deze organisatie heeft als doel de KoKoDo JuJutsu stijl van Soke Yasuhiro Irie te onderrichten en verder te verspreiden. Om deze doelstelling te verwezelijken wordt de weg van Soke Irie nauwgezet gevolgd, waarbij tevens op regelmatige wijze onderricht gevolgd wordt in de KoKoDo Hombu Dojo in Japan. 
Kokodo Kyu Shin Kai
http://www.kokodo-jujutsu.com

 

<