Sensei's

Hei Jo Shin Dojo

KoKoDo Ju Jutsu

SENSEI'S

Kaiden Shihan Danny Currinckx


Danny is al jaren actief in de krijgskunst wereld. Op 7 jarige leeftijd zocht hij al een toevlucht in de Judo sport, later ruilde hij deze voor Moderne Ju Jutsu van de Vlaamse Ju Jutsu federatie. Hier heeft hij kennis gemaakt met de wereld van zelfverdediging. Dit kwam tot een einde toen zijn sensei de club moest stoppen om wille van gezondheidsredenen. De zoektocht naar een nieuwe club heeft niet lang geduurd en hij vond een nieuwe Ju Jutsu club. Hier beoefende men Hakko Ryu, de verfijnde vorm van zelfverdediging. Vanuit zijn opleiding als kinesitherapeut en zijn interesse in oosterse geneeskunde was dit de jackpot voor Danny. Meridianen, acupunctuurpunten, Ki, alles kwam aan bod. Hier trainde hij ook jaren, hij maakte de overstap naar de Sin Ryu Ju Jutsu waar hij dangraad houder werd.Na het beoefenen van Hakko Denshin Ryu Ju Jutsu een oude ju jutsu stijl met als oorsprong hakko ryu, traint Shihan Danny nu bij Hansi Ivo Belmans van de KoKoDo Kyu Shin Kai. Dit onder leiding van Soke Irie Yasuhiro.


Menkyo Kaiden Shihan, 6e Dan, KoKoDo Ju Jutsu

Jeroen Reynders (Sandan)


Jeroen staat mee aan de basis van Hei Jo Shin dojo. Vanaf het begin heeft sensei Danny hem onder zijn vleugels genomen. Al meer dan 10 jaar traint hij intens en dat werpt zijn vruchten af. Ondertussen is Jeroen ook assistent trainer geworden in de club en geeft hij regelmatig de lessen bij de volwassenen. In de afgelopen jaren heeft Jeroen ook al deelgenomen al tientallen internationale en nationale stages, seminaries, zomerkampen, … . Met een passie voor de Japanse cultuur groeit hij dagelijks in zijn opleiding en verantwoordelijkheden.


Sandan, 3e Dan, KoKoDo Ju Jutsu

Olivier Brolet (1e Kyu)


Olivier is al enkele jaren met veel enthousiasme onze kindertrainer. Met een verleden in Judo en Karate, alsook begeleider van jeugd en speelpleinwerking, heeft hij de nodige ervaring opgedaan. Sinds hij lid van de club is, heeft hij de stappen van lid naar assistent en vervolgens kindertrainer ondernomen. Ook achter de schermen is Olivier een actief persoon.


Bruine gordel, 1e Kyu, KoKoDo Ju Jutsu

Copyright ©  2019. Hei Jo Shin Dojo VZW. Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren