Sensei's

SENSEI'S

Kaiden Shihan Danny Currinckx


Danny is al jaren actief in de krijgskunst wereld. Op 7 jarige leeftijd zocht hij al een toevlucht in de Judo sport, later ruilde hij deze voor Moderne Ju Jutsu van de Vlaamse Ju Jutsu federatie. Hier heeft hij kennis gemaakt met de wereld van zelfverdediging. Dit kwam tot een einde toen zijn sensei de club moest stoppen om wille van gezondheidsredenen. De zoektocht naar een nieuwe club heeft niet lang geduurd en hij vond een nieuwe Ju Jutsu club. Hier beoefende men Hakko Ryu, de verfijnde vorm van zelfverdediging. Vanuit zijn opleiding als kinesitherapeut en zijn interesse in oosterse geneeskunde was dit de jackpot voor Danny. Meridianen, acupunctuurpunten, Ki, alles kwam aan bod. Hier trainde hij ook jaren, hij maakte de overstap naar de Sin Ryu Ju Jutsu waar hij dangraad houder werd.Na het beoefenen van Hakko Denshin Ryu Ju Jutsu een oude ju jutsu stijl met als oorsprong hakko ryu, traint Shihan Danny nu bij Hansi Ivo Belmans van de KoKoDo Kyu Shin Kai. Dit onder leiding van Soke Irie Yasuhiro.


Menkyo Kaiden Shihan, 6e Dan, KoKoDo Ju Jutsu

Olivier Brolet ( shodan )


Olivier is al enkele jaren met veel enthousiasme onze kindertrainer. Met een verleden in Judo en Karate, alsook begeleider van jeugd en speelpleinwerking, heeft hij de nodige ervaring opgedaan. Sinds hij lid van de club is, heeft hij de stappen van lid naar assistent en vervolgens kindertrainer ondernomen. Ook achter de schermen is Olivier een actief persoon.


zwarte gordel, shodan, KoKoDo Ju Jutsu

Erwin zeeuws ( shodan )


Erwin is al vele jaren actief bezig met Tai Ji. Zijn interesse in de traditionele Oosterse geneeskunde en krijgskunst werd hierdoor alleen maar aangewakkerd. Na het in contact komen met de HakkoDenshinRyuJuJutsu was er vrij snel interesse. Het aan bod komen van meerdere facetten van de Oosterse geneeskunde en de passie van de lesgever zorgden ervoor dat hij zelf begon met het beoefenen ervan in 2012. In 2013 werd de overstap gemaakt naar de KoKoDoJuJutsu.


zwarte gordel, shodan, KoKoDo Ju Jutsu